Uusi vuosi, uusi Veikkaus

RAY, Fintoto ja Veikkaus ovat nyt yhtä. Uuden Veikkauksen pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy vuosittain yli miljardi euroa.

Lue lisää ➞

Yritysyhteistyö tukee suomalaista hyvinvointia

Yritysyhteistyö
Yhteistyön tuloksena voimme jakaa avustuksina yli miljoona euroa päivässä.

Meillä on noin 4 700 yrityskumppania. Ne ovat toiminnanharjoittajia, joiden ravintoloissa, hotelleissa, kaupoissa, kioskeissa ja huoltoasemilla on pelattavana raha-automaatti- ja pöytäpelejämme.

Yrityskumppaneidemme liiketiloissa sijaitsevissa pelipisteissä tehdään 75 prosenttia tuotostamme, ja yhteistyön tuloksena voimme jakaa avustuksina yli miljoona euroa joka päivä suomalaisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen.

Raha-automaattejamme voidaan sijoittaa liiketiloihin, joissa on henkilökuntaa valvomassa pelaamisen ikärajan noudattamista. Me asennamme ja huollamme automaatit. Yrityskumppanin tehtäviin kuuluu liiketilassa olevan pelipisteen siisteys, pelituottojen tilitys ja ikärajavalvonta.

Pöytäpelejämme voidaan sijoittaa ravintoloihin. Ravintola saa palvelupaketin, johon kuuluu pelipisteen suunnittelu, pelipöytä oheislaitteineen, kouluttamamme pelinhoitaja ja asiakaspalvelu. Yrityskumppanin tehtäviin kuuluu rahaliikenteen hoito, kuten pelaajan vaihtomerkkeinä saaman voiton vaihtaminen rahaksi.  

Maksamme yrityskumppanillemme sijoituspaikkamaksuna 17 prosenttia raha-automaattien liikevaihdosta ja 50 prosenttia pöytäpelien nettotuotosta. Tarjoamme yrityskumppaneillemme peleihin, laitteisiin ja ikärajan valvontaan liittyvää koulutusta ja opastusta. Yrityskumppanimme ja pelipisteessä työskentelevän henkilökunnan käytössä on myös maksuton puhelinpalvelu.