Uusi vuosi, uusi Veikkaus

RAY, Fintoto ja Veikkaus ovat nyt yhtä. Uuden Veikkauksen pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy vuosittain yli miljardi euroa.

Lue lisää ➞

Raha-automaatit

Raha-automaatit
Yrittäjänä voit tarjota omille asiakkaillesi ajanvietettä ja pientä jännitystä raha-automaattien parissa omassa liikepaikassasi.

Valitsemme kanssasi juuri sinun liiketilaasi sopivimmat pelit ja somisteet niin, että pelipisteestä muodostuu asiakkaille mahdollisimman viihtyisä, mielenkiintoinen ja siisti.

Raha-automaateilta odotetaan tuottoa. Siksi toimipaikassa tarvitaan kohtuullinen asiakasvirta pelaajia. Maksamme yrityskumppaneillemme kuukausittain 17 prosentin osuuden raha-automaattien liikevaihdosta.

 Pelipisteen ylläpito on helppoa:

  • Asennamme raha-automaatit, oheislaitteet ja pelipistesomisteet liiketilaasi.
  • Koulutamme henkilöstösi laitteiden käyttöön, pelaamisen valvontaan ja tilitysten tekemiseen.
  • Raha-automaattien vikailmoitukset tulevat suoraan automaatista huoltohenkilökunnalle.
  • Yritysasiakaspalvelumme auttaa yhteistyöhömme liittyvissä kysymyksissäsi sekä sähköpostitse että maksuttomassa palvelunumerossa p. 0800 157 509.

Yrityksen vastuulla ovat pelipisteen ylläpito ja somisteiden päivittäminen, ikärajavalvonta, rahaliikenteen hoitaminen sovitusti ja pelirahan vaihtaminen pelaajille. Yhteistyön lähtökohtana on, että raha-automaattitoiminta säilyy jokaisessa paikassa oheistoimintona. Markkinointikriteeristömme määrittelee esimerkiksi liiketiloissa olevien automaattien enimmäismäärän sekä lisäautomaattien sijoittamisen edellytykset.

Yhteistyöstä sopiminen

Yrityksen ja RAY:n välisellä kirjallisella raha-automaattisopimuksella sovitaan osapuolten vastuista ja velvollisuuksista. Sopimuksessa määritellään myös pelien tuotosta yritykselle maksettava osuus, sen laskentatapa sekä rahaliikenteen hoitaminen.

Tutustu  Sopimuserittely, raha-automaatit.pdf