Uusi vuosi, uusi Veikkaus

RAY, Fintoto ja Veikkaus ovat nyt yhtä. Uuden Veikkauksen pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy vuosittain yli miljardi euroa.

Lue lisää ➞

Pöytäpelit

pöytäpelit
RAY:n pöytäpelit tarjoavat ravintolasi asiakkaille viihdettä ja elämyksiä. Tuomme ravintolaasi pelipöydät ja niihin liittyvät varusteet.

Pelipöytiä ravintoloissa hoitavat RAY:n omat pelinhoitajat. Ravintoloitsijana huolehdittavaksesi jää muun muassa pelitilan tarjoaminen sekä osallistuminen pelitoiminnan valvontaan ravintolassa.

Valitsemme peleistämme sen, joka sopii parhaiten ravintolaasi ja kiinnostaa juuri sinun asiakaskuntaasi. Peliasiantuntemuksemme auttaa tilasuunnittelussa, jotta pelitila olisi mahdollisimman toimiva.

Paras pelielämys syntyy ravintolasi henkilökunnan ja RAY:n pelinhoitajan yhteistyöllä.

Yhteistyöstä sopiminen

Ravintolayhteistyökumppanin ja RAY:n välisellä pöytäpelisopimuksella sovitaan osapuolten vastuista ja velvollisuuksista. Sopimuksessa määritellään myös pelien tuotosta maksettavasta korvauksesta, sen laskentatavasta sekä rahaliikenteen hoitamisesta. Pöytäpelisopimus tehdään alueellisesti toimivan RAY:n palveluesimiehen kanssa, joka vastaa myös ravintolapelipöytätoiminnan operatiivisesta toiminnasta yhdessä ravintolakumppanin kanssa.

Lisätietoja ravintolapelipöytätoiminnasta saat RAY:n palvelu- ja liiketoimintapäällikkö Ville Mikkoselta, ville.mikkonen@ray.fi, 0400 482 922.