Uusi vuosi, uusi Veikkaus

RAY, Fintoto ja Veikkaus ovat nyt yhtä. Uuden Veikkauksen pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy vuosittain yli miljardi euroa.

Lue lisää ➞

Rahapelitoiminnan vastuullisuus

RAY:n rahapelitoiminnassa ja sen markkinoinnissa noudatetaan arpajaislakia sekä RAY:n omia eettisiä periaatteita.

Rahapelitoiminnan vastuullisuuteen kuuluu, että kaikki RAY:n peli-ideat käyvät läpi vastuullisuusarvioinnin ja pelien kehittämisessä tehdään säännöllistä yhteistyötä RAY:tä valvovan viranomaisen Poliisihallituksen kanssa.

Esimerkiksi alkoholi, seksi, rasismi, tupakka ja väkivalta eivät kuulu RAY:n peleihin, eikä pelien teemoja kohdisteta lapsiin.

RAY:n vastuullisuutta on myös se, että pelaaja-asiakkaiden tietoja ja varoja käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.

RAY selvittää ja korjaa mahdollisen virheen, jos asiakas virhetilanteessa menettää esimerkiksi automaattiin syöttämänsä kolikot tai kertyneet voitot. Asiakas voi olla tapahtuneesta yhteydessä aina myös viranomaiseen.

RAY:n huolehtii lisäksi siitä, että lapset ja alle 18-vuotiaat eivät pelaa RAY:n pelejä ja että pelaaja-asiakkaille on tarjolla riittävät työkalut oman pelaamisen hallintaan.

Kun asiakas pelaa RAY:n pelejä Etuasiakkaana, hänen pelaamisensa on aina tunnistettua. Tämä tarkoittaa, että pelaaminen on automaattisesti ikärajavarmistettua ja se tapahtuu asetettujen kulutusrajojen sisällä. Etuasiakkuus tarjoaa pelaajalle sekä oman pelaamisen seurantavälineet että työkalut pelaamisen hallintaan.

Etuasiakkuus on RAY:n oma kanta-asiakkuusohjelma, joka on otettu käyttöön tunnistetun pelaamisen edistämiseksi.

Lue lisää

Rahapelitoiminnan vastuullisuusohjelmasta

Markkinoinnin eettisistä periaatteista