Uusi vuosi, uusi Veikkaus

RAY, Fintoto ja Veikkaus ovat nyt yhtä. Uuden Veikkauksen pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy vuosittain yli miljardi euroa.

Lue lisää

Avustustietokanta

RAY tukee järjestöjä 308  miljoonalla eurolla vuonna 2014
RAY tukee vuosittain noin 800 järjestön toimintaa yli 300 miljoonalla eurolla. Vuonna 2015 avustuksia myönnettiin 1 621 kohteeseen. Tiedot kaikista avustuskohteista löydät osoitteesta http://avustukset.ray.fi

RAY:n avustusvarat kerätään raha-automaatti- sekä kasinopelitoiminnalla ja ohjataan sosiaali- ja terveysalan järjestöjen toimintaan. Avustuksilla vastataan ajankohtaisiin terveys- ja hyvinvointihaasteisiin, joita aiheuttavat mm. päihteet, mielenterveysongelmat, ylipaino, väestön ikääntyminen ja maahanmuutto. Järjestöt ovat väylä kansalaisten osallistumiselle ja vaikuttamiselle paikallisella, alueellisella, valtakunnallisella ja kansainväliselläkin tasolla.

RAY:n ylläpitämästä avustustietokannasta löydät kaikki 2000-luvulla tehdyt avustuspäätökset järjestö- ja toimintakohtaisesti. Tietokannasta saat myös tarkempaa tietoa avustussummien jakautumisesta maantieteellisesti tai vaikkapa toimintoluokittain.

Siirry avustustietokantaan tästä

Katso tietokannan käyttöön opastava video tästä