Uusi vuosi, uusi Veikkaus

RAY, Fintoto ja Veikkaus ovat nyt yhtä. Uuden Veikkauksen pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy vuosittain yli miljardi euroa.

Lue lisää ➞

Avustustietokanta

RAY tukee järjestöjä 308  miljoonalla eurolla vuonna 2014
RAY tukee vuosittain noin 800 järjestön toimintaa yli 300 miljoonalla eurolla. Vuonna 2015 avustuksia myönnettiin 1 621 kohteeseen. Tiedot kaikista avustuskohteista löydät osoitteesta http://avustukset.ray.fi

RAY:n avustusvarat kerätään raha-automaatti- sekä kasinopelitoiminnalla ja ohjataan sosiaali- ja terveysalan järjestöjen toimintaan. Avustuksilla vastataan ajankohtaisiin terveys- ja hyvinvointihaasteisiin, joita aiheuttavat mm. päihteet, mielenterveysongelmat, ylipaino, väestön ikääntyminen ja maahanmuutto. Järjestöt ovat väylä kansalaisten osallistumiselle ja vaikuttamiselle paikallisella, alueellisella, valtakunnallisella ja kansainväliselläkin tasolla.

RAY:n ylläpitämästä avustustietokannasta löydät kaikki 2000-luvulla tehdyt avustuspäätökset järjestö- ja toimintakohtaisesti. Tietokannasta saat myös tarkempaa tietoa avustussummien jakautumisesta maantieteellisesti tai vaikkapa toimintoluokittain.

Siirry avustustietokantaan tästä

Katso tietokannan käyttöön opastava video tästä